BAŞAKŞEHİR AYAZMA İLKOKULU

Vizyon: Geleceği okuyan ve geleceği bu günden tasarlayan bireylerin yetiştiği bir okul , eğitim ve öğretimde örnek ve önder olmak.

Misyon: Sürekli değişen ve gelişen eğitim öğretim çalışmaları içerisinde, öğretmen ve öğrencilerin çevreyle ve diğer kurumlarla işbirliği içinde çalışarak eğitimin, okulun ve bilginin önemini çevreye ifade etmek; Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılapları ile Milli Eğitimin temel hedefleri doğrultusunda eğitmek, Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamaktır.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Çelik Tur
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ayazma.meb.k12.tr

Adres - Ziya Gökalp Mah. Karşıyaka cad. No11 Keresteciler sitesi yanı Başakşehir

Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - Ziya Gökalp Mah. Karşıyaka cad.No:11 Başakşehir/İstanbul

Ulaşım Ayazma Caddesi-keresteciler sitesi durağı İETT: 98-YeniBosna,89C-Taksim 78ZB-Zeytinburnu,78A-Aksaray,78Ş-Şahintepesi, MK31-K.S.S.Hastanesi-Metrokent, Minübus Hattı: Sefaköy, Küçükçekmece, Şirinevler, Başakşehir Hatları.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık BAŞAKŞEHİR İlçe merkezine uzaklığı: 5km İl Milli Eğitim Müdürlüğü Uzaklığı :25 km